Èquides obligades a divertir en la festa dels Tres Tombs, a càrrec de la nostra coordinadora, Mara Martínez Morant.

La recerca és una etnografia multisituada en el territori de Catalunya, centrada en una tradició popular, els Tres Tombs, que involucra la participació d’èquides en condicions de maltractament animal evident però desconsiderat tant per les organitzadores de la celebració com per les assistents a l’esdeveniment. L’interès de la investigació és l’abordatge del concepte de maltractament animal en sí mateix, del que es dóna en la festa i en com l’interpreten algunes les humanes participants en la celebració.

Ecopolítica animal: ¿Dónde está el animal en el relatocentrismo de las dietas vegetales? A càrrec de dues membres del nostre grup: Angélica Galán i Sergé Saugar.

En una situación de colapso civilizatorio y de aniquilamiento de biodiversidad por parte del supremacismo especista, el relato de las dietas vegetales como apuesta emancipadora se ha puesto en el centro de la lucha antiespecista y ecologista. ¿Es realmente emancipadora esta propuesta? ¿En qué lugar queda el cuerpo de sacrificio del animal? Ante las innovaciones de High Tech basadas en los cuerpos de los animales para frenar el cambio climático ¿qué papel le queda jugar al movimiento por los derechos de las otredades animales?

La sessió es va cloure amb un interessant debat al voltant dels temes presentats. Des d’aqui volem donar les gràcies a totes les humanes que van col·laborar i/o assitir a les presentacions i van aportar la seva veu.

Pin It on Pinterest

Share This