The emotional world of farm animals és un  documental sobre la capacitat de pensar i de sentir dels altres animals que sovint es veuen com a aliment.

Cartell_cinefórum_xarxes

Jefferey Masson, autor de Cuando lloran los elefantes i El mundo emocional del perro. Un modelo de sinceridad en el amor, acompanya als i les espectadores a través del viatge personal que va emprendre mentre escrivia el seu últim llibre, The Pig Who Sang to the Moon.

Aquest viatge cap a les vides sentimentals i emocionals dels animals de granja porta a Masson als santuaris dels animals dels EE.UU on els cuidadors i els mateixos animals expliquen les seves històries de fugida i rescat.

Masson aprofundeix en la rica ascendència d’aquests curiosos i intel·ligents animals i entrevista experts destacats en el comportament dels animals que ofereixen perspectives científiques sobre aquestes increïbles criatures.

A partir del visionat del documental, tres expertes de diferents àmbits mantindran un col·loqui al voltant de les emocions dels altres animals, de la seva consciència i agència, i de com diferents espècies manifesten les seves emocions. L’objectiu és intentar comprendre aquest món emocional dels altres animals que se’ls continua negant des de diferents sectors socials.

Intervenen:

Mara Martínez Morant, doctora en antropologia i coordinadora del grup de recerca Antropologia de la Vida Animal. Grup d’estudis d’etnozoologia.

Adrià Voltes, doctoranda en neurobiologia i investigadora en el grup Antropologia de la Vida Animal. Grup d’estudis d’etnozoologia

Elena Tova, Fundadora del El Hogar Animal Sanctuary

Us esperem, per compartir el documental i els coneixements que entre totes elaborarem, dijous  14 de juny 2018, de 18:00 a 20: 00h., al Museu Etnològic i de les Cultures del Món, al carrer Montcada 12-14, de Barcelona.

Pin It on Pinterest

Share This